​Bestuur en commissies

Binnen onze verenging werken we, aast het bestuur, ook met commissies. Zo kan het bestuur ondersteunt worden met het organiseren van activiteiten. Maar kunnen we ook activiteiten organiseren die de leden echt interessant en leuk vinden.

Het bestuur wordt gevormd door Meike de Wolf (voorzitter), Harm Adriaans (secretaris) en Patricia van Oorschot (penningmeester). Zij zijn bereikbaar via het e-mail adres van de vereniging: info@st-trudoruiters.nl

We werken met 3 verschillende commissies: de wedstrijdcommissie (bestaande uit Harm, Kareline en Michelle), de activiteitencommissie (bestaande uit Patricia, Marieke en Yvonne) en de instructiecommissie (bestaande uit Meike, Judith en Francy).

Training

Naast het organiseren van activiteiten voor onze leden (en niet-leden) is er ook een wekelijkse clubtraining voor leden. Hier kunnen de leden met hun paard of pony instructie in groepsverband volgen. De dressuurlessen worden gegeven door Ryeanne van Stipdonk en de springlessen (eens per maand) worden gegeven door Peter van de Pasch. De trainingsavonden zijn op woensdag van 7 tot 8. In de winter trainen we in de binnenbak bij familie Hoffman aab de Lieshoutseweg en in de zomer in de buitenbak bij Toon vd Elsen op Geeneind.